Kvalitativ hemstädning i Värmdö

Gl Hemservice värnar om kvalitet och ett bra kundbemötande. Vi säkerställer detta med vår nöjdhetsgaranti

Prisvärd hemstädning i Värmdö

Vad kostar hemstädning i Värmdö?

> Fyll i kontaktformuläret <

Hemstädning

400  sek/t inkl. Moms.
Efter RUT-avdrag blir det 200  sek/t.

Flyttstädning

520 sek/t inkl. Moms.
Efter RUT-avdrag blir det 260 sek/t.

Storstädning

460 sek/t inkl. Moms.
Efter RUT-avdrag blir det 230 sek/t .

Fönsterputsning

450 sek/t inkl. Moms.
Efter RUT-avdrag blir det 225 sek/t.

Vad behöver du hjälp att städa i hemmet?

Vi kommer att ge dig den rätta kombinationen av kvalitet och rimliga priser, samt professionell och tillförlitlig personal. Vi utför omfattande bakgrundskontroller av alla våra anställda för att du ska känna dig trygg. Du kan lita på vår lyhördhet och ansvar. Oavsett om du behöver regelbundet underhåll, vårstädning, flyttar in eller ut, med GL Hemservice ditt hem kommer att rengöras enligt dina högsta förväntningar.

Flyttstädning Värmdö

Att flytta är inte så lätt. Och att behöva tänka på allt packande, lyftande, bärande och stökande under en flytt är mer än nog, och dessutom se till att städa efter sig. Slipp att städa själv till ett mycket bra pris! Unna er denna godbit som allt fler väljer vid flytt. Vänd dig till GL Hemservice så hjälper vi er med flyttstädningen. Efter utförd städuppdrag kontrollerar vi med våran uppdragsgivare att städningen är utförd som det skall.
Ordning & Reda och inget annat!

Storstädning Värmdö

Om ni är ni behov av en storstädning då är GL Hemservice det klockrena valet för er, så att ni kan tänka på något annat. GL Hemservice utför storstädningar även för kontor och lokaler med mera. Vi arbetar efter kundens behov och vi städar det ni önskar. Kontakta oss gärna, och ni kommer garanterad inte att bli besvikna.

Fönsterputsning Värmdö

GL HemService erbjuder professionella fönsterputsning i Värmdö.
Våra välutbildade och granskade städare kommer att göra ett fantastiskt jobb med att hålla fastighetens fönster ljusa och rena, så att fönster, karmar och trösklar rengörs professionellt.
Du kan dra nytta av vår stora kompetens och överkomliga priser.  Ring oss bara.

GL HemService - Städfirma i Värmdö

Vi är städföretag med lång erfarenhet och bra personal i Värmdö

Vi är verksamma sedan 2011-04-05 och har vuxit oss större med hjälp av våra kära kunder via vidare rekommendationer . Vi märkte av framgången direkt ,och den är givet, och den pekar i en mycket positiv uppåtgående spiral . Just nu har vi ca 110 mycket nöjda kunder i våran register , och vårt ambition och mål är just det,” mycket nöjda kunder ”!
Vi har både företag och privatpersoner i vårt breda utbud av städtjänster. Vi är en seriös leverantör av hushållsnära tjänster. I lugnt och ro lyssnar vi till alla våra kunders önskemål och gör därefter upp planer om hur vi ska mötta deras behov.
För närvarande är vi 5 mycket energiska tjejer som sköter om städningen, och allteftersom vi växer så tittar vi efter nya duktiga och trogna medarbetare som utbildas kontinuerlig av oss i lokalvård.
Förtroenden och tilliten är det som gör att vi får våra löner betalda.
”Nöjd-kund-garanti” är nummer 1 för oss! Vi tar oss uppdrag hela Värmdö!
Vi är även verksamma i övriga Stockholm. Här är ett axplock av områden man kan anlita oss:

För nykomna kunder börjar vi alltid med ett hembesök för att gå genom det praktiska!

GL Hemservice har :

F-skattsedel

Är momsregistrerade

Har obligatorisk internutbildning

Kvalitetskontroller på utförda arbeten hos våra ny anställda

Varför anlita "GL HEMSERVICE" som STÄDFIRMA I Värmdö ?

Alla värderar olika saker när det kommer till att anlita hjälp i hemmet. Nedan nämner vi de områden vi tycker är viktigast och som vi lägger vår tid och energi på:

Vad tycker våra kunder?

Vi har många nöjda kunder och lyssnar lyhört för att alltid bli bättre. Vi vill alltid ha nöjda och glada kunder. Därför erbjuder vi dig alltid nöjd kund garanti oavsett tjänst!

”Det är underbart att komma hem efter att haft besök av Gita och hennes team. Hemmet är skinande blankt och allt står på sin plats. Förutom att städa stryker de och tar hand om skräpet som ska till återvinningen -guldvärt att slippa lägga tid på detta. Tack Gita för att ni gör vår vardag enklare!”

Emma o Pierre

”Vi valde bort det stora städbolaget som vi anlitade tidigare för att testa GL Hemservice. Vi är mycket glada över att vi tog det beslutet och nu har vi varit helnöjda kunder i 2,5 år. GL Hemservice städar alltid med hög kvalitet. Det är lätt att få personlig kontakt och de är alltid noga med att visa god service och samarbetsvilja.”

Mvh Julia

”Vi är fantastiskt nöjda. GL Hemservice gör alltid det där lilla extra. Dessutom är Gita och hennes medarbetare mycket trevliga och tillmötesgående”.

Magdalena F

”Det bästa med GL Hemservice är, förutom att de är duktiga, att de har ögat att se vad som behövs och ger det där lilla extra. Det är lite som hotellkänsla att komma hem nu, vardagslyx som hela familjen njuter av.”

Familjen Morin

”Vi har anlitat Gita i fyra år och har alltid varit väldigt nöjda. Gita och hennes medarbetare är alltid mycket noggranna, trevliga och serviceinriktade. Vi är faktisk så nöjda att vi rekommenderat Gita till våra grannar, numera sköter Gita städningen på hela våningsplanet! Vi kan alltså varmt rekommendera Gitas företag!”

fam Nyman

”Vi är väldigt nöjd med Gita Latovska och hennes städning. Hon gör det vi kommer överens om och sedan även det där lilla extra. Hon är pålitlig och flexibel och det är värdefullt för oss!
Sen är det Enkelt att betala fakturor som skickas en gång I månaden via e-mail.
Med andra ord, vi har varmt rekommenderat Gita och hennes städtjänster till andra; familj och vänner, och de är också väldigt nöjda.

MVH., Hanna, Stefan och Philip.

Snabbkontakt

Tveka inte på att höra av dig till oss.

GL Hemservice Sverige AB

Maila oss
(Skriv till oss via kontaktformuläret)